ELIT / ELITSIDAN

OK Skogshjortarnas elitverksamhet

OK Skogshjortarna har en uttalad ambition att stötta individer som vill elitsatsa och att även satsa på de största stafetterna. Vår filosofi är att bygga satsningen utifrån en bred grund med en klubbverksamhet där det finns utrymme för alla åldrar och ambitionsnivåer. Genom en genuin ungdoms- & juniorverksamhet, spontan invandring samt en professionell verksamhet har vi en vision att etablera oss som seniorelitklubb. Vid sidan om stafetterna ligger för närvarande huvudfokus på ungdoms- och breddverksamheten då vi har få satsande juniorer och seniorer. 

Vår vision och långsiktiga målsättning är att etablera oss bland de 30 bästa klubbarna i landet på såväl dam som herrsidan. Detta innebär i praktiken en snittplacering bland de 60 bästa på 10-mila som det ser ut idag. Vår strategi för att nå detta mål är att ge alla löpare som vill satsa på att utvecklas individuellt, en kvalificerad uppbackning vad beträffar träning, läger, tävlingsresor, utbildning, ledarorganisation och ekonomi. Detta i kombination med att ha roligt i ett bra gäng skall ge förutsättningar för framgångar såväl individuellt som på stafetter.


 
Skriv ut   
Copyright © 1999-2011 OK Skogshjortarna Alingsås | E-post: webmaster@skogshjortarna.com | Url: www.skogshjortarna.com | På denna sidan används cookies.
Samarbetspartners

AlleBike

SM Sport

Sparbanken Alingsås


                
Ullmax

Börjessons Bil